Studio, academy en vocalschool


Groove, move & improve!


 

Studio


Het digitale podium


Webinar
Tijdens een webinar verzorgt u of uw gastspreker een sessie waarin kennisoverdracht centraal staat. Dat kan onder andere via ZOOM, YouTube, WebEx, Twitch en Vimeo. Voorzien van slides, films, interactieve polls en Q&A's is een webinar een effectieve en efficiënte manier om klanten, relaties en medewerkers op een persoonlijke manier up-to-date te houden.
Image
Live stream

Een talkshow, productpresentatie of kennissessie maakt pas echt impact als de setting professioneel is uitgelicht en voorzien van perfect beeld en geluid.

Vanuit de tv-studio-setting communiceert u met impact! Verschillende camerastandpunten, instarts van videofragmenten, leaders en aftiteling geven het de allure van een TV- uitzending!

Image
Academy

Leren improviseren of meespelen met je favoriete artiesten? Je skills of piano of toetsen updaten of upgraden? Leren werken met een DAW of het volgen van speciale cursussen? Dat kan via online sessies of via sessies in onze studio.

bekijk ons aanbod
Image
Vocalschool Nancy Deusings

Zanglessen in groepsverband, individuele zanglessen, workshops, en trainingen voor audities en podiumpresentatie.  Naast de zanglessen organiseren wij regelmatig leuke events zoals concerten, workshops en theater- of concertbezoek.Voor meer informatie ga naar:  www.vocalschool.nl

aanmelden
Image
 

Neem contact met mij op


Voor meer informatie kunt u contact met mij opnemen via telefoonnummer:


06-51296980

Of via het contactformulier:


CONTACTFORMULIER

 
 

Contactformulier


* verplicht veld