Music & stream studio


On- en offline multimedia producties


 

Music & stream studio


On- en offline multimedia producties


Webinar
Tijdens een webinar verzorgt u of uw gastspreker een sessie waarin kennisoverdracht centraal staat. Dat kan onder andere via ZOOM, YouTube, WebEx, Twitch en Vimeo. Voorzien van slides, films, interactieve polls en Q&A's is een webinar een effectieve en efficiënte manier om klanten, relaties en medewerkers op een persoonlijke manier up-to-date te houden.
Image
Talkshow

Een talkshow, productpresentatie of kennissessie maakt pas echt impact als de setting professioneel is uitgelicht en voorzien van perfect beeld en geluid.

Vanuit de tv-studio-setting communiceert u met impact! Verschillende camerastandpunten, instarts van videofragmenten, leaders en aftiteling geven het de allure van een TV- uitzending!

Image
Studio

In onze studio maken wij audio- en video opnames van uw presentatie of optreden. Een greenscreen, multicam-opstelling en professionele licht- en geluidsapparatuur behoren tot de standaard uitrusting. En met de mogelijkheid om de opnames achteraf te bewerken creéren wij documenten die er toe doen.

Image
Multimedia

Een roadmovie, nieuws-video, interview, (bedrijfs-)presentatie of een vodcast. Vanuit onze studio en op locatie. Script, host, dagvoorzitter, planning, uitvoering en productie verzorgen wij met ons team van toegewijde én ervaren event-professionals.

Image

Lets groove and get in touch

06-51296980

 

Contactformulier


[si-contact-form form='1']