Muzikale spreker


Groove - Move & Improve!


 

Muzikale spreker


Groove - Move & Improve!


Teambuilding

Samenwerken in een team is net als samen spelen in een band. Iedereen heeft een eigen rol en door goed naar elkaar te luisteren, elkaar te helpen en elkaar te inspireren gaat je bedrijf grooven! Een interactieve reis boordevol muziek, humor en inspirerende verhalen neemt u mee in de wereld van beats, soundchecks en grooves.

Een luisterrijke, spreadsheet-vrije ervaring over meetbare resultaten en merkbare effecten waarin u leert hoe muzikanten kennis delen, krachten bundelen en onderlinge verschillen productief maken.

Image
Co - creatie

Wat hebben Madonna, 50 Cent en Mozart gemeen? Hoe agile werkt Beyoncé en wat heeft John Bon Jovi met HR-beleid? Hoe klinkt een marketeer? En een manager? Wat doen een dirigent en een productspecialist samen in een band? Hoe klinkt het als je bedrijf gaat grooven en hoe kun je je klanten laten co-creëren en bezorg je je klanten, medewerkers en collega's een Lovely Day?

Met het spelen in een band als metafoor en met muziek van Bach tot Bruno Mars en van Queen tot Lady Gaga krijgen begrippen als leiderschap, samenwerken, vertrouwen en passie een nieuwe dimensie.

Image
Leiding geven

De rol van dirigent bij een orkest is zeer veelzijdig. Als verbinder, manager, inspirator, musicus, luisteraar en gepassioneerd muziekliefhebber weet een dirigent telkens weer het beste uit het orkest en haar mensen te halen. Neem zelf de dirigeerstok ter hand en ervaar hoe een dirigent het orkest, de muziek, de concertzaal en het publiek met elkaar in verbinding brengt.

Samen met ons strijkorkest ervaart u hoe het is om zelf de Maestro te zijn!

Image
Aanpassen en veranderen

Je publiek aankijken, duidelijk spreken, recht staan en een goede voorbereiding. Dat lijken als vanzelfsprekend de ingrediënten voor een succesvolle presentatie. Maar zijn dit de enige voorwaarden of zijn er andere aanvullende manieren om je te prepareren voor een top-performance? Hoe bereiden wereldsterren zich voor op hun optredens en hoe gaan zij om met de druk?

Met de inzichten en ervaringen die u opdoet tijdens deze workshop presenteert u in het vervolg met nóg meer impact!

Image

Lets groove and get in touch

06-51296980

 

Contactformulier


[si-contact-form form='1']
 
 

Contactformulier


[si-contact-form form='1']